FRESHERS’ KICKSTART!

Assalamu’alaikum w.b.t.

Dalam kesibukan kita beribadat pada bulan Ramadan, dalam keasyikan kita merebut ganjaran yang Allah telah janjikan, dalam kita ghairah mencari malam al-qadr, sedar tidak sedar, sungguh cepat masa berlalu. Ramadan semakin menghampiri penghujungnya, semester baru semakin hampir tiba.

Setibanya semester baru, sudah pasti kita akan menerima adik-adik baru ke perkampungan Coventry/Warwick, insya Allah. mudah-mudahan kedatangan mereka menjadi sebahagian daripada keluarga ILW akan membuahkan kemeriahan yang lebih dahsyat dan memberikan impak maksima kepada warga Coventry/Warwick! Insya Allah.

Jadi,

BERITA BAIK untuk semua bakal pelajar tahun satu University of Warwick yang beragama Islam! insya Allah kami, ILW akan menganjurkan FRESHERS’ KICKSTART pada 20-21 OKTOBER 2012 untuk meraikan kedatangan anda semua menjadi sebahagian daripada keluarga besar kami.

Para “so-called-senior” anda semua diminta untuk bersama-sama memeriahkan aktiviti tersebut. Jangan nak mengada-ada tak join. huhu.. πŸ˜€

Kepada para bakal pelajar UoW, selamat menerima keputusan A-level pada minggu hadapan, semoga keputusan yang anda terima adalah keputusan yang terbaik untuk diri anda semua. Baik cemerlang baik kurang cemerlang. Apa sahaja hasil keputusan yang anda akan terima, mempunyai hikmah dan sebabnya yang tersendiri. PERCAYA DAN YAKINLAH! Sesungguhnya Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hamba-hambanya.

Ingatlah, berdoalah!

All the best, jumpa anda di sini, insya Allah.

INGAT, 20-21 OKTOBER! πŸ™‚

RAMADAN KAREEM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s