[UBDSK] : MARS!

assalamu’alaikum w.b.t.

“alah iLw, takkan Y2K and (SH)^2 je??semua tu virtual, kami perlukan sesuatu yang berbentuk fizikal!” -manusia lapar

jangan risau! insya Allah pihak iLw akan mengadakan UBDSK sebagaimana yang diketahui umum, iaitu Usrah Beramai-ramai Dan Sedikit Kenduri. biasanya, UBDSK dibuat sempena sesuatu yang bermakna, jadi apakah maknanya kali ini?

MARS

oh, bukan planet marikh! (anda sudah agak ayat ini akan ditulis?kami terlebih dahulu sudah mengagak yang anda semua akan fikir macam tu)errr.. *krik…krik…*

MARS ialah Maulidur Rasul Special. jadi insya Allah bukan hanya fizikal (makanan) semata-mata, tetapi juga spiritual, mental dan intelectual sekali. package cukup lengkap, macam blog iLw.. jadi, lawatilah kami selalu🙂 kami updated!

MARS!

kalau anda semua tidak jelas dengan detail-detail yang ada pada poster yang segak lagi anggun ini :-

BILA? 6 Feb 2012 (isnin)

PUKUL? 7 pm dan keatas (malaysian timing)

DIMANA? H0.52

SIAPA kena datang? semua orang yang wujud di bumi coventry-warwick. kalau yang luar covwar nak datang pun boleh.🙂

TAPI anda ada assignment? bawa assignmet anda datang UBDSK, buat secara berjemaah..huhu😀

So, keep calm jom UBDSK!

sams

2 thoughts on “[UBDSK] : MARS!

  1. adoila pun. apa pun tak boley~

    tak boleh buat sengal lagi? heh. apa2pun sebarang keperluan kepada pemakanan ummah sejagat, jangan lupa kami di Warungku Warungmu Jua. Silalah hubungi kami tanpa segan silu.

    “Anda Mengidam, Kami Prihatin :)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s