[WWF] iWarwick: Sepak mula!

Assalamualaikum wbt and hi everyone!

1. Rasa rindu dengan famili yang baru ditinggalkan (dilema ‘sakit rumah’) tetapi pada masa yang sama excited nak harungi tahun akademik yang baru? Tak kisah la korang freshers ka or asal-asal dah memang bergelar pelajar UK.

Kalau inilah penawarnya, habisla duit elaun korang =.=’

2. Dilema freshers pulak, kawan-kawan sebaya dah lama kenal. Satu kolej pulak tu. Tetapi senior? Macam mana kalau senior kerek? Tambah-tambah yang super senior. Kononnya dah makan garam lebih. Ada ke kes basuh baju senior macam kat asrama sekolah dulu? Nak-nak kena basuh winter coat. Overseas katakan. Heh. Whatever lah~

No worries. Korang pun akan makan garam yang sama. Belajar dari pengalaman  :p

3. Dah pernah pergi program pre-departure tetapi itu more on preparation je. Macam mana pula dengan fasa selepas terbang? Macam mana nak handle persekitaran baru, orang baru, sistem pembelajaran baru? Even yang dah lama kat UK pun kadang-kadang susah nak cope.

4. Mahu tahu buku-buku yang best untuk course masing-masing? Teringin nak pergi jalan-jalan eg: tour Europe, beli gadget tetapi kepada siapa yang perlu dirujuk dari segi budget dan preparation?  Takkan nak belanja sampai poket tinggal habuk?

Kalau dah sampai tahap macam ni, makan maggi le jawabnya~

5. Rasa sedih dengan result exam baru-baru ini sampai rasa macam nak tukar course? Mahu tahu tips-tips untuk lebih excel daripada zaman-zaman first year or second year dan mulakan tahun akademik yang baru ini dengan lebih gemilang? Bagi freshers pula, anda risaukan perancangan akademik anda?

Jangan risau atau gusar sampai teringin nak hantuk kepala ke dinding! Apa pun tak boleyy~

InsyaAllah kami boleh menjadi pemudahcara anda! Ini bukanlah  promosi MLM atau ruangan cari pasangan hidup bagai. Ini adalah promosi untuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Special untuk  freshers dan pelajar-pelajar yang baru hendak memulakan tahun akademik yang baru dengan semangat dan azam yang baru. (2nd year, 3rd year onwards)

Untuk pelajar Warwick dan kawasan-kawasan sekitarnya!

Kalau nak jadi sebahagian daripada kami, jangan lupa klik di SINI!

Remember one thing: We share. Just because we care🙂. So, register now!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s