[OT] Tak Kenal Maka Tak Cinta, Dah Kenal Mula Bercinta



Tak Kenal Maka Tak Cinta, Dah Kenal Mula Bercinta

Tengok tajuk pun dah semacam. Dah takde benda ke nak ckp ke penghuni-penghuni hulu Coventry ni? baru ni sibuk nak beli cincin kahwin pastu talk baru ni talk pasal kawin lak. haih.

mungkin inilah yang terpacul keluar dari mulut En. Mamat (bukan nama sebenar) tatkala melihat salah seorang dari rakannya di Facebook menjemputnya ke talk ini. namun akibat dari godaan tajuk talk ini, maka dengan lagak bersahaja hanya menekan sahaja butang Yes

adakah anda teruja? adakah anda tergoda untuk mengikuti talk ini? masih tidak terlambat untuk anda juga mendapat peluang seperti En. Mamat. cepat-cepat sementara stok masih ada. InsyaAllah anda tidak akan menyesal.

berikut merupakan maklumat lanjut mengenai talk

penyampai: Bro Jo
Medium: PalTalk
id: k anwar
Pesanan penerbit: sila hantar soalan anda kepada moderator sahaja semasa sesi soal jawab semasa talk nanti.soalan akan dibacakan oleh moderator kepada penyampai

‘Expect the unexpected’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s